Bilete VOTAȚI, MĂ! - 20 mai, ora 20:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

VOTAȚI, MĂ!

Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

luni, 20 mai, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

“Spiritul liber, Umorul si Credința ne vor Salva!” Dan Puric
Spectacolul "Votati, Mă!", al actorului Dan Puric este o călătorie fascinantă printre realitățile societății contemporane, prezentată printr-o perspectivă unică și profundă, un recital actoricesc cu mult umor, dar și o mărturisire, de la suflet la suflet, o radiografie a ce am fost, dar și o proiecție a ceea ce am putea deveni.

Dan Puric oferă o incursiune adâncă în complexitatea procesului decizional și a responsabilității cetățenești. El explorează teme precum democrația, corupția, manipularea mediatică și rolul individului în societatea contemporană. Cu umor inteligent și observații perspicace, Puric invită publicul să reflecteze asupra valorilor și principiilor care ar trebui să stea la baza alegerilor lor politice și personale.

Unul dintre aspectele distinctive ale spectacolului este capacitatea lui Dan Puric de a combina în mod armonios elementele de divertisment cu conținutul profund. Pe parcursul reprezentației, publicul este captivat de umorul său vibrant și de energia sa contagioasă, dar în același timp este provocat să gândească critic și să învețe să-și exercite drepturile democratice, cu curaj și  înțelepciune.

Dan Puric își folosește abilitățile actoricești remarcabile pentru a captiva și a inspira publicul. Prin intermediul monologurilor pline de o pasiune, ce construiesc o seară memorabilă, el reușește să creeze o conexiune autentică cu spectatorii și să-i provoace să-și examineze propriile convingeri și alegeri.

"Votati, Mă!" este mult mai mult decât un simplu spectacol; este o experiență culturală profundă și inspiratoare.

 

Reguli acces:

-  După începerea spectacolului locurile își pierd valabilitatea,

- În vederea asigurării confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 8 ani.

- Copii mai mari de 8 ani platesc bilet intreg.

- CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

-  Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la spectacolele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma riscul de a nu avea acces in sala de spectacol.